Moja Oaza – mjesto izvora vaše unutarnje ljepote

Proizvodi Moja Oaza sadrže isključivo sastojke iznimne kvalitete, koji imaju dokazano djelovanje u njezi kože i pripomažu u borbi protiv preranih znakova starenja kože, od kojih se posebno izdvajaju: cijenjena hladno prešana biljna ulja, prirodni voskovi, ekstrakti i aktivne tvari prirodnog podrijetla.

Pri razvoju naših proizvoda posebna pažnja posvećena je jednom osnovnom cilju, a to je da svi proizvodu budu prihvatljivi i za one najzahtjevnije korisnike prirodne kozmetike. U tom smislu, proizvodi Moja Oaza ne sadrže nepopularne parabene, ftalate, mineralna ulja i druge štetne sastojke koji znaju biti u kozmetičkim proizvodima. Iz tog razloga Moja Oaza je siguran izbor za Vas!

Osim toga, naši proizvodi nisu testirani na životinjama, a neki su pogodni i za vegane.

Iza istraživanja i razvoja formulacija naših proizvoda, stoje magistri farmacije koji kontinuirano rade na unapređenju naših proizvoda, koristeći sveobuhvatno znanje o najkvalitetnijim sastojcima za njegu kože, kao i dokazano djelovanje o pojedinim sastojcima na kožu, istovremeno prateći najnovije trendove i inovacije iz svijeta kozmetike. Zato su naši proizvodi najbolji izbor za Vas – kombinacija vrhunske inovacije i najboljeg od prirode!

Budući da vjerovanje ponekad nije dovoljno, potrebni su i dokazi, a mi ih imamo. Isprobajte naše proizvode i uvjerite se i Vi!