Moja Oaza – mjesto izvora vaše unutarnje ljepote

Moja Oaza mjesto je gdje svi oni koji vjeruju u snagu prirode, pomognute inovativnom tehnologijom, mogu pronaći nešto za sebe, za svoju vanjsku ljepotu, te prirodan i njegovan izgled.

Mi vjerujemo u to da u prirodi postoje prirodna rješenja za njegu, održavanje i revitalizaciju kože tijela, te vjerujući da smo ih i pronašli, nesebično ih nudimo i Vama.

Pri razvoju naših formulacija svaki puta krećemo od nule, pomno razmišljajući i tražeći konkretno rješenje za specifični problem pri njezi kože. Koristeći znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o djelovanju biljaka na ljudsko zdravlje, pronalazimo rješenje svakog problema koje već postoji u prirodi i na dohvat nam je ruke.

Proizvodnja brenda Moja Oaza odvija se u Republici Hrvatskoj, u suvremenom proizvodnom pogonu, pod budnim okom marljivog tima koji se sastoji od ponajboljih stručnjaka, svaki u svom području: farmaceuta, dermatologa, procjenitelja sigurnosti i tehnologa sa jedinstvenom misijom: „Biti promjena koja mijenja Hrvatsku“. Stoga s ponosom možemo reći da je Moja Oaza vrhunski hrvatski proizvod!